Levertijd en verzendkosten

Levertijd
Doordat alles met de hand gemaakt wordt kan het even duren, maar Live Love Create streeft naar een levertijd van 4 tot 10 werkdagen. Pas zodra de betaling en foto’s zijn ontvangen, kunnen we voor u aan de slag. Mocht er een langere levertijd zijn, dan wordt dit overlegd. Ook als u een product snel nodig heeft, laat dit ons dan weten.  

Verzendkosten
De verzendkosten voor vriendenboekstickers zijn altijd € 2,50. Voor andere bestellingen wordt er vooraf aangegeven wat de verzendkosten zijn. Verzenden gebeurt via PostNL, maar gratis afhalen in Hoeven (NB) is uiteraard ook altijd mogelijk. Live Love Create is niet aansprakelijk voor fouten van PostNL. Natuurlijk wordt er in overleg wel gekeken naar een mogelijke en passende oplossing.

Retourneren
Helaas kunnen gepersonaliseerde artikelen niet geretourneerd worden.

Bestellen
Bestellen kan via email info@livelovecreate.nl, DM (Instagram) of WhatsApp 06-83559444. Zodra de betaling en foto’s voor bv. vriendenboekstickers binnen zijn, gaan we voor je aan de slag.

Afleveradres
Als standaard gebruiken we uw eigen adres, maar als u het bestelde product graag laat versturen naar een ander adres dan kan dat natuurlijk ook. Leuk als cadeautje! We zullen dan de factuur niet meesturen.

Productkosten
Via Instagram kunt u de productprijzen zien. Voor vriendenboekstickers zijn er standaard prijzen, exclusief verzendkosten. Voor 1 vel betaald u € 5,95, ieder volgend stickervel is € 4,00. Ieder stickervel van 20 stickers, ronde variant, kunt u personaliseren met één foto, een tweede vel dus eventueel met een andere foto.